ALSOR

PENTRU CANTITĂȚI MAI MARI, PREȚUL ESTE NEGOCIABIL

logo alsor

PENTRU CANTITĂȚI MAI MARI, PREȚUL ESTE NEGOCIABIL

Despre Noi

Află cum a luat naștere

ALSOR

     Salutare! Noi suntem echipa Alsor și suntem cei care răcoresc Sibiul în zilele toride de vară! Am apărut în inima Sibiului, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu nr 49 în urmă cu 12 ani și de atunci, fie că sunteți localnici, fie că sunteți turiști, ne găsiți lângă restaurantul Leon în fiecare vară!

     Alsor Ice Cream a luat naștere în anul 2010 din dragostea și pasiunea pentru înghețată. În primi 5 ani de activitate, am căutat să ne perfecționăm rețetele și să găsim cele mai calitative produse din piață pentru a vă putea oferi o înghețată magică!

     După numeroase încercări și teste, în primăvara anului 2015 am dat lovitura! Am găsit o companie producătoare de prafuri de înghețată care se ridica la pretențiile noastre și ale clienților noștri. Pe baza acestor prafuri, am început să dezvoltăm și să îmbunătățim rețetele pentru a putea obține cel mai bun produs posibil.

     Am reușit!

     În vara anului 2015 a început producția de înghețată conform rețetei create iar de atunci și până acum, am reușit să vindem peste 500.000 de înghețate!

     Cu toate acestea, nu ne oprim aici! Dorim ca în fiecare oraș din țară să existe cel puțin o persoană care vinde înghețată făcută cu ajutorul rețetei ALSOR! Din acest motiv am decis să vindem mai departe prafurile de înghețată împreună cu rețetele noastre.

     În momentul de față avem peste 30 de societăți comerciale care folosesc rețeta noastră și ne propunem ca în următorii 2 ani rețeta și prafurile să ajungă în peste 200 de mașini de înghețată din toată țara!

     Calitatea este principalul element care te diferențiază de competiție, din acest motiv noi suntem alegerea perfectă!

     Dacă ești în căutarea unei afaceri, ești în locul potrivit! Contactează-ne fie telefonic la 0745 373 584 fie prin email la contact@alsor.ro și o să te ajutăm să îți creezi și tu propria afacere delicioasă, răcoroasă și profitabilă cu înghețată!