Să prepari înghețată iar această activitate să devină extrem de profitabilă, nu este deloc greu! Pentru toate acestea, înainte de a ajunge la momentul efectiv de preparare, ai nevoie de:
Produse de calitate
Dorința de a învăța
Dragoste pentru înghețată
Când vine vorba despre rețeta efectivă, să respecți pașii este extrem de important. Pe cât este de important, pe atât este de ușor!
După ce ai comandat produsul nostru, urmărește pașii de mai jos iar produsul final va fi unul extrem de gustos și superior din punct de vedere calitativ!
Se mixează 5,5 litri de apă cu 100 de grame de emulgator.
Se adaugă frișcă lichidă de calitate superioară, între 1 litru și 2 litrii de frișcă lichidă, în funcție de gradul de cremozitate pe care dorim să îl obținem.
Se adaugă zahăr, între 500 și 700 g de zahăr.
Se adaugă 2 kg de praf de înghețată și se mixează până când devine o compoziție fluidă.
După ce mixtura capătă o cremozitate consistentă, după gust, se mai poate adăuga apă, lapte pasteurizat sau frișcă lichidă.
Pentru mai multe detalii ne puteți contacta telefonic sau la adresa noastră de email contact@alsor.ro